Top-coach

De TOP-coachmethode is een initiatief van Groots & Puur met Paardenkracht. 

TOP-coach

Wil jij werken als zelfstandig Horse Assisted Coach volgens de TOP-coachmethode? Meld je dan nu aan voor de modulaire opleiding tot Horse Assisted Coach bij Groots & Puur met Paardenkracht.

Wat houdt het in?

Tien basisprincipes van coaching vormen de leidraad in elk coachtraject. In de opleiding wordt  steeds gerefereerd aan de "10 geboden", ofwel de 10 basisprincipes die ervoor zorgen dat jij een waardevolle coach zult zijn! Je gaat jezelf en anderen steeds kritisch reflecteren op de 10 basisprincipes.

Ontwikkelen van de coachee op een oplossingsgerichte manier is het doel. Tijdens de opleiding leer je in theorie en praktijk hoe je de coachee kunt begeleiden op de weg naar succes. Jij bent de gids die samen met het paard en de coachee op weg gaat en op cruciale momenten coachend begeleidt.

Het Paard heeft de functie van assistent ofwel co-coach. Tijdens de opleiding tot Horse Assisted Coach gaan we uitgebreid in theorie en praktijk doen-ervaren-leren wat het paard kan betekenen tijdens de coachsessie. Het paard vormt een zeer waardevol verlengstuk van de coach. Door de inzet van het paard worden processen in gang gezet en wordt snel zichtbaar wat in de diepere lagen van de coachee aanwezig is.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Vraag dan de brochure aan via info@grootsenpuur.nl of meld je aan voor één van onze open dagen op:

zondag 21 oktober van 11.00 - 13.00 uur 
zaterdag 10 november van 14.00 - 16.00 uur 

Inspireren en motiveren