Groots & Puur met Paardenkracht

Groots & Puur met Paardenkracht is sinds 2015 actief bezig met het ontwikkelen en aanbieden van cursussen, trainingen en opleidingen. 

Ontwikkelen vanuit passie

Jolijn Grooten en Evelien Mustert vormen de drijvende krachten achter Groots & Puur met Paardenkracht. Jolijn Grooten heeft veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en is gespecialiseerd in groepsprocessen en NLP. Evelien Mustert is een onderwijsprofessional en heeft veel kennis van ontwikkelingspsychologie, pedagogiek en didactiek. Beide zijn opgeleid als en hebben jarenlange ervaring in coachen met en zonder paarden. Samen vormen zij een krachtig duo dat met veel enthousiasme al ruim 125 studenten wist te inspireren in de afgelopen 3 jaren.

Groots & Puur met Paardenkracht is erkend door de Centrale Registratie Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Dit houdt in dat zij voldoen aan de criteria gesteld door deze instantie met betrekking tot de organisatie en uitvoering van opleidingen.

Groots & Puur met Paardenkracht zijn tevens de makers van de succesvolle programma's Pony Power voor Kids, Paardenkracht voor Pubers en Paardenkracht voor Teams.

De kracht van het delen